Ablaktisztítás

Ahány ablak, annyiféle ablaktisztító és módszer létezik. Más vegyszerrel érdemes kezelni a fa ablakokat, míg más vegyszerrel a mûanyag ablakokat. Nem elegendõ az ablaküveget megtisztítanunk, az ablak keret, illetve ablak párkány tisztítására is megfelelõ figyelmet kell fordítanunk. 

De nem csak az általános ablak tisztítást vállalja cégünk, hanem a különféle kirakatok és áruházak, valamint más üveg felületek tisztítását is. Precíz módon tisztítjuk meg az üveg felületeket a különbözõ matrica, grafiti, zománc festék és más egyéb szennyezõdésektõl, hogy Önnek tökéletes munkát adhassunk át.

Ablaktisztítást Budapest egész területén vállalunk. Mind cégeknek, mind pedig magánszemélyeknek. A kirakatok, magas iroda házak üvegeinek, ablakainak a tisztítása épp olyan fontos, mint a családi házak ablak üvegeinek megtisztítása. Fontos figyelmet fordítunk az ablak keretek tisztításának is, amint az már az elõbbiekben említettük.

Ablak tisztításon kívül keresheti cégünk mélygarázsok tisztítására, lakás takarításra, felújítás utáni takarításra és más egyéb takarításra különbözõ idõpontokban és rendszerességgel állunk takarító személyzetünkkel az ügyfelek igényei elé.

Világosságot viszünk ügyfeleink életébe, valamint tisztaságot. Kérjen árajánlatot a takarításra, legyen Önnek is több szabadideje, míg biztonságban tudja otthonát, ingatlanait, a tisztaság szempontjából.

Munkánkra megelégedettségi garanciát biztosítunk, fontos nekünk, hogy Ön is maximálisan elégedetten éljen a tisztaságban otthonában! Kérje társasházak, egészségügyi intézmények, vagy más, akár vendéglátó egységek takarítását!

Kérjen visszahívást